Job og karriere


Sacomed A/S søger sælgende produktspecialist til Fyn & Jylland

Sacomed A/S søger en ny produktspecialist til salg af medicinsk udstyr i Jylland og på Fyn. Brænder du for salg, ønsker du at udvikle dig og gøre en forskel i behandlingen af patienter samt gøre arbejdet lettere for det sundhedsfaglige personale ved at sælge innovativt medicinsk udstyr? Så er du måske den kandidat vi søger til vores virksomhed, men hvis du blot søger et job for at kunne betale dine regninger – så søg venligst videre et andet sted…

Jobbeskrivelse

Som sælgende produktspecialist har du det overordnede ansvar for hele salgsprocessen og fungerer som selskabets daglige repræsentant over for hospitaler, klinikker, læger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale. Du bygger langsigtede relationer og uddanner personalet samt medvirker til fremme selskabet som en stabil, fremtrædende og højt kvalificeret leverandør af medicinsk udstyr indenfor primært kirurgi og urologi.

Som sælgende produktspecialist

Vi forestiller os at du har en gedigen erfaring indenfor sundhedsbranchen, du har erfaring indenfor salg og fra det private arbejdsmarked. Som person er du selvstændig, resultatorienteret og struktureret.  Du brænder for salg og har en indre drivkraft og vilje til at nå resultater.

Du skal formå at planlægge din arbejdstid effektivt og arbejde selvstændigt samtidigt med, at du er en god holdspiller. Du har en god formuleringsevne – både skriftligt og mundtligt.

I rollen som sælgende produktspecialist arrangerer du selv dine daglige kundebesøg og holder præsentationer & uddannelse, deltager til operationer, samt ved behov så deltager du også på messer og kongresser.  Du har en vindende personlighed og du ser løsninger fremfor problemer. Vi værdsætter fleksibilitet og lægger stort fokus på god kundeservice. Du har kørekort og bor gerne centralt i Jylland.

Vi tilbyder

  • Ansættelse i en Gazelle virksomhed med ambitioner om fortsat vækst, da vi ønsker at blive en ledende distributør af medicinsk udstyr i Skandinavien.
  • Et spændende, selvstændigt og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder.
  • At blive en del af et velfungerende team med gode kollegaer, humor og en uformel omgangstone
  • En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.
  • Et godt og struktureret opstart og uddannelsesforløb

Om Sacomed

Sacomed A/S er en dansk virksomhed etableret i 2009. Vi er distributør af medicinske produkter fra anerkendte leverandører til hospitaler i Skandinavien.

Som distributør er vi specialiserede inden for primært kolorektalkirurgi og urologi. Vi bestræber os på at levere innovativt udstyr af højeste kvalitet med fokus på service, uddannelse og fleksibilitet. Vi prioriterer den personlige kontakt og besøger derfor dagligt vores kunder.

Vores kerneværdier er; Faglighed, Ærlighed og Respekt

Interesseret?

Synes du at ovennævnte udfordringer og muligheder passer til dig, så send din motiverede ansøgning samt CV til Business Support Coordinator, Bjørg Bendix, på mail; bb@sacomed.com

Din ansøgning vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt, og samtaler afholdes løbende.

I 2018 blev Sacomed A/S kåret som Gazelle virksomhed af Børsen.