Om os


Sacomed er en dansk virksomhed etableret i 2009 med eget datterselskab, Sacomed AB, i Sverige. Vi er distributør af medicinske produkter til hospitaler i Skandinavien.

Sacomed – specialiseret inden for kolorektal kirurgi, urologi og urogynækologi

Som distributør er vi specialiserede inden for kolorektal kirurgi, urologi og urogynækologi, men tilbyder også produkter inden for andre specialer.

Vi bestræber os på at levere innovativt udstyr af højeste kvalitet med et stærkt fokus på service, uddannelse og fleksibilitet. Vi prioriterer den personlige kontakt og besøger derfor ofte vores kunder for at undervise og træne i vores produkter.

Sacomed – et spørgsmål om tillid

Vi lægger en stor indsats i at tilbyde den bedst mulige og mest nøjagtige service til vores partnere i industrien samt vores kunder inden for hospitalbranchen.

Derudover stræber vi efter at opbygge stærke personlige relationer med vores kontaktpersoner. Dette mener vi, er en nødvendighed for at opnå en langsigtet og fælles succes. For os er det et spørgsmål om tillid.

Sacomed – faglig integritet

Sacomed er stolt over at arbejde tæt sammen med højt kvalificerede og uafhængige læger, der rådgiver os i forbindelse med evaluering af nye produkter, procedurer og trends.

Lægerne er ikke finansielt involverede i Sacomed, hvilket sikrer virksomhedens faglige integritet.

Certifikater

AAA bronze diploma – highest creditworthiness