Om os


I Sacomed A/S føler vi, at det er en vigtig del af vores værdier at hjælpe at gøre en forskel. Derfor støtter vi:

Danske hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne støtter indlagte børn igennem deres sygdomsforløb. Vi spreder smil og glæde hos indlagte børn og familier, når der er allermest brug for det.

Familier med kræftramte børn

Familier med kræftramte børn formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under.

Min Stora Dag

Velgørenhedsorganisationen Min Stora Dag skaber glade oplevelser for børn i Sverige. Børn med alvorlige sygdomme og diagnoser. Min Stora Dag giver styrke til at fortsætte med at kæmpe i en hård hverdag. Hvert år får tæt på 5.000 børn en glædelig oplevelse via Min Stora Dag.

En helt anden liga

LykkeLiga er et positivt nationalt fællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier. Krumtappen er etablering og forening af lokale håndboldhold for børn mellem 5 og 16 år. Holdene danner ramme om en helt ny måde at skabe netværk for børn og familier på og udenfor banen.

Vi-gør.dk

Hjælper børnefamilier, der sidder hårdt i det.

Hjælper hjemløse med mad, drikke, soveposer, regntøj mm.

Børn født med
hjerte sygdom

Genforskning inden for zebrafisk kan være vejen frem til at reducere medfødt hjertesygdom og hjælpe med at ændre børns og unges fremtid, da fiskens gener fungerer på samme måde som mennesker.

Giving People

Giving Peoples vision er, at intet barn i Sverige skal leve i udstødelse eller fattigdom. Vi er en hjælpeorganisation, der arbejder for at modvirke økonomisk sårbarhed og børnefattigdom i Sverige.